söndag 29 juli 2012

Nybadat

Idag fick Hugo lov att bada, han var nästan mer grå än beige... Och Hugo avskyr att bada. Bara man nämner det försöker han sticka iväg och gömma sig någon stans. Men åh så fin han blir efter han blivit badad och fönad! Som ett litet fluffmoln.

Planer för resten av dagen: jobba. Blir knappast så mycket träning idag, snarare mys framför tvn när jag kommer hem. Men sånna dagar behövs också!

4 kommentarer:

  1. Åh det där med att inte gilla att bada känner jag igen, det gör inte min Hugo heller, men när han väl är i finner han sig i det iallafall :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha, verkar vara ett rätt vanligt problem! Men vad skönt, det gör min vovve också även fast man ser på honom att han absolut inte uppskattar det. ;) Tycker din Hugo om att bada utomhus?

      Radera
    2. Ja precis, det är nog väldigt vanligt! Nja han är inte så värst förtjust i det, i början vägrade han ens gå nära vattnet men i år när vi var iväg på semester så gick han i med tassarna i vattnet utan att jag ropa på honom eller något, så att träna bort det är definitift inte omöjligt! Vad tycker din Hugo om att bada utomhus?

      Radera
    3. Tycker det är mysigt med hundar som vill bada! Ett bra sätt att kyla ner dom på somrarna också. Hugo avskyr att bada även utomhus tyvärr, försökt vänja honom vid det men han gillar det inte alls. :)

      Radera